Waar licht en donker samenkomen dat is Spiritual Outlaw. Ontdek onze zelfgeschreven en ontworpen teksten, verhaaltjes, gedichten en quotes, over hoe wij het leven ervaren. Wij, Jessica en Yvonne, delen via onze teksten ons proces, waarin we de contrasten van het leven opzoeken en regelmatig verdwalen en vinden. Spiritual Outlaw is een conceptmerk dat gaat over bewust jezelf zijn en het vinden en vertellen van je eigen verhaal. Eén ding weten we zeker, iedereen heeft een verhaal en:

THERE’S A SPIRITUAL OUTLAW IN EVERYONE!

Het is onze missie om je wakker te schudden en je scherp te houden, zodat jij betekenis geeft aan jouw eigen leven. En niemand anders!

Al onze producten en/of diensten zijn gericht op het creëren van bewustzijn en het vertellen van een verhaal. Of dat nou één zin is, een paar regels of een gedicht. Wij schrijven, ontwerpen, produceren en organiseren. Daarbinnen zoeken we grenzen op, soms gaan we eroverheen, soms blijven we erbinnen, maar we zijn altijd in beweging. Dat is onze manier om uiting te geven aan wie wij zijn en zo geven wij betekenis aan ons leven. Door onze ervaringen te delen ontstaat er ruimte in onszelf en vinden we moeiteloos aansluiting bij elkaar. Want samen zijn we beter, altijd al geweest.

Wij geloven in duurzaamheid en willen daar ook aan bijdragen. Dat doen we in ons privé leven en logischerwijs dus ook in ons zakelijke leven. Daarom zijn alle Spiritual Outlaw producten van 100% organic/gerecyclede materialen gemaakt. Onze T-shirts zijn met water inkt bedrukt, de opdruk voelt zachter aan en de impact op het milieu is laag. Daarnaast dragen ze het Fairtrade, Fairwear en /of GOTS keurmerk. De Spiritual Outlaw posters en postcards zijn van biologisch afbreekbaar papier gemaakt, net als onze verpakkingsmaterialen.
Wij doen er van alles aan om zo eerlijk en duurzaam mogelijk te leven en produceren!

BUY IT – WEAR IT – SHARE IT
Ben jij op zoek naar een eerlijk, organic en duurzaam T-shirt? Laat je inspireren door onze zelfgeschreven teksten en ontwerpen.