ALGEMENE VOORWAARDEN SPIRITUAL OUTLAW

1. Aanvaarding

Deze voorwaarden gelden als je een bestelling plaatst bij Spiritual Outlaw. De Algemene Voorwaarden kun je inzien voordat je een bestelling plaatst.

2. Service en bereikbaarheid

2.1 Bereikbaarheid

Wij zijn te bereiken per e-mail op info@spiritualoutlaw.nl en reageren binnen 24 uur. Telefonisch zijn wij ook te bereiken op 06-57744874 (Yvonne van Galen) of 06-21144050 (Jessica Amelia) van 9.00 uur tot 19.00 uur van maandag t/m zaterdag.

2.2 Levering

Na bestelling wordt het pakket binnen vijf werkdagen geleverd.

3. Jouw rechten als klant

3.1 Ruilen of retourneren

Je hebt een zichttermijn van 14 dagen op onze artikelen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling. Is een artikel niet naar wens of zou je liever een andere maat of kleur willen ontvangen? Meld dan het te retourneren artikel(en) eenvoudig aan via info@spiritualoutlaw.nl.

Vermeld in je mail graag het volgende:

  • Naam en factuurnummer (dit vind je in je orderbevestiging)
  • Wil je retourneren of ruilen en waarom?
  • Welk artikel / welke artikelen?
  • Wil je eventueel ruilen voor een ander artikel? Zo ja, welk artikel?

Let op!

Het artikel mag gepast worden, maar dient onbeschadigd retour gezonden te worden. Alle artikelen worden bij ontvangst hierop gecontroleerd. Zonder het aangehechte kaartje accepteren wij geen retours of ruilingen. Bij retourzending van beschadigde artikelen kan een schade-vergoeding in rekening worden gebracht.

Retouradres:

Spiritual Outlaw

Koninginneweg 157

3078 GM Rotterdam

3.2 Je kunt bestellingen annuleren

Je mag altijd je bestelling van artikelen annuleren binnen 14 dagen. Als je de artikelen terug wilt sturen na ontvangst, dan verwachten we wel dat je zorgvuldig omgaat met verpakking, zodat we de producten in goede staat terug kunnen ontvangen. De portokosten van de retourzending zijn voor jouw rekening.

3.3 Herstellevering

We doen natuurlijk ons uiterste best om alles volgens je verwachting te laten verlopen. Is het toch niet gegaan zoals je had verwacht, dan lossen we dat zo snel mogelijk op. Mocht je bestelling niet of zichtbaar kapot zijn aangekomen, dan sturen we je een vervangend pakket toe.

3.4 Terugstorting

Heb je producten teruggestuurd, dan betalen we het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug. Maar altijd binnen 14 dagen na bevestiging van ontvangst van de retourzending. Hebben we een fout gemaakt in de betaling? Je kunt 3 maanden lang reclameren en dan storten we het geld terug.

4. ​Prijzen en informatie

4.1 BTW

Alle artikelen op de Spiritual Outlaw website zijn inclusief BTW, en eventuele andere heffingen welke door de overheid is opgelegd.

4.2 Verzendkosten

De verzendkosten variëren van  € 3,95 tot € 6,95. Deze kosten zullen in het bestelproces worden weergegeven.

4.3 Inhoud website

We doen ons uiterste best om het aanbod en de artikelen zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en de afbeeldingen zo waarheidsgetrouw mogelijk te laten zijn, zodat je een goede beslissing kunt nemen. Spiritual Outlaw kan echter niet garanderen dat alle informatie op de website te allen tijde juist en volledig is. Alle prijzen en overige informatie op de website van Spiritual Outlaw zijn onder voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten.

4.4 Kleurafwijkingen

Spiritual Outlaw kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor (kleur)afwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

5. Behandeling van artikelen

Als onze artikelen een specifieke behandeling nodig hebben of bepaalde voorwaarden, dan vermelden we dat altijd duidelijk bij het artikel.

6. Wet Bescherming Persoonsgegevens

We nemen je gegevens op in ons centrale bestand. Daarmee houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen over Spiritual Outlaw. We houden ons hierbij altijd aan de regels van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. We zullen je gegevens nooit aan anderen doorgeven, ook je emailadres niet. Wil je niet meer op de hoogte gehouden worden, dan kun je je altijd afmelden via de link onder aan ieder e-mailtje.

7. Garantie

Indien het afgeleverde artikel niet aan de overeenkomst beantwoordt, dan dien je binnen een redelijke termijn nadat je het gebrek hebt ontdekt Spiritual Outlaw daarvan op de hoogte te brengen. Indien Spiritual Outlaw de klacht gegrond acht, wordt na overleg het artikel hersteld, vervangen of vergoed. De maximale vergoeding is gelijk aan de door jou betaalde prijs voor het artikel(en). Je hebt dezelfde garantie als wij van onze fabrikant of leverancier krijgen.

8. Aansprakelijkheid

De eventuele productaansprakelijkheid van Spiritual Outlaw is beperkt tot het bedrag dat onze schadeverzekering bij een gegrond verklaarde claim uitkeert. De aansprakelijkheid van Spiritual Outlaw (anders dan productaansprakelijkheid) is beperkt tot directe schade en het bedrag van de netto factuurwaarde van het product. Spiritual Outlaw is niet aansprakelijk voor enige vorm van indirecte schade.

9. Intellectueel eigendom en auteursrechten

9.1Spiritual Outlaw

Spiritual Outlaw is een geregistreerd handelsmerk, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Rotterdam onder het nummer 68948980. Het BTW nummer is NL857661115B01. Spiritual Outlaw is gevestigd aan de Koninginneweg 157, te Rotterdam. Dit is géén bezoekadres.

9.2 Toepasselijk recht en bevoegde rechter

Op alle overeenkomsten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen worden uitsluitend berecht door de bevoegde Nederlandse rechter.