Spiritual Outlaw Chantal: “Je moet eten waar jij je goed bij voelt, er is niet één weg om je doel te bereiken”

We vroegen Chantal van ONS Homemade, wat volgens haar een Spiritual Outlaw is? We hadden het zelf niet beter kunnen omschrijven. We werden ontzettend nieuwsgierig naar haar verhaal. Hoe zij haar passie heeft gevonden en wat haar drijfveer is. Naast dat deze vrouw de lekkerste allergene vrije snacks maakt en een Pure Food conceptstore runt, heeft ze een mooie verhaal om te delen. Lees maar eens verder, misschien herken je iets!

 

“Een Spiritual Outlaw is iemand die zijn eigen pad bewandelt,

z’n eigen dromen najaagt en gelooft in zichzelf”

 

Ik doe nu iets waar ik helemaal achter sta en in geloof. Het is wie ik ben. Ik geloof er heilig in dat het niet uitmaakt hoe oud je bent om te ontdekken wat je nou eigenlijk wilt in het leven. Op het moment dat jij je eigen flow gaat volgen komen er automatisch mensen op je pad die ook in zo’n flow zitten. Ik doe dit namelijk niet om mee te liften op een één of andere hype. Ik doe dit omdat ik hier voor 100% in geloof en achter sta. En dat is wat volgens mij een Spiritual Outlaw doet, zijn of haar eigen weg volgen, no matter what. Dus sta ik iedere ochtend op om aan mezelf te bewijzen dat ik er mag zijn, en dat ik een mooie bijdrage kan leveren aan het bewustzijn rondom voeding.

 

“Ik dacht dat ik best goed bezig was met mijn voeding.

Wist ik veel dat er in een stukje ontbijtkoek, zes verschillende soorten suiker zitten.”

 

Ik heb een groot deel van mijn leven doorgebracht in de lijn der verwachting, omdat ik dacht dat het zo hoorde. Dat dat de manier was om erbij te horen. Ik heb altijd geworsteld met de gedachte of ik wel goed genoeg was. En nu ben ik dat, ik voel me goed genoeg. Ik ben enthousiast over mijn leven, en met waar ik nu sta. Gewoonweg om te gaan doen wat ik leuk vind om te doen! Uit noodzaak heb ik mijn voedingspatroon moeten omgooien, omdat het niet goed met me ging. Eigenlijk ervaarde ik als kind altijd al buikpijn, maar niemand kon de oorzaak vinden. Ik heb het heft in eigen hand genomen en ik ben zelf  dingen gaan onderzoeken. Ik merkte dat daar echt mijn passie ligt. Voeding en dan vooral gezonde voeding!

 

“Je moet eten waar jij je goed bij voelt,

er is niet één weg om je doel te bereiken”

 

Er zijn zoveel mensen die je vertellen wat je wel of niet moet eten. Wat ik vaak zie is als een ander jouw dieet bepaalt,  zo’n dieet een tijdje goed voor je werkt. Maar daarna is het vaak zo moeilijk vol te houden en lastig om je eigen weg te vinden. Een ander kan niet bepalen wat je wel of niet moet eten, die kan je hooguit begeleiden, zodat je bewuste en gezonde keuzes gaat maken, die bij jou passen. Daarom maak ik allemaal lekkere tussendoortjes, die compleet vrij zijn van suiker, gluten en lactose. Het zit er niet in omdat het niet mag, maar om mensen te laten ervaren hoe lekker de natuur smaakt en wat dat met je lichaam doet. En daarnaast hebben tegenwoordig veel mensen te kampen met allergieën, maar die mensen willen ook gewoon eens lekker snoepen. Ik ben heel blij dat ik deze mensen wat te bieden heb.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *