Spiritual Outlaw Angela Rapisarda: “Mijn planten geven me rust en energie tegelijk”

We vroegen Angela  Rapisarda, Urban Botanicus, wat volgens haar een Spiritual Outlaw is? Ze gaf werkelijk een prachtige omschrijving van een true Spiritual Outlaw! Maar ze vertelde meer, over wat zij van de natuur leert. Hoe ze naar de wereld kijkt en waar zijn met haar werk aan wil bijdragen. En welke boodschap zij wilt overbrengen. Lees maar snel verder en leer deze inspirerende vrouw met een groot en groen hart kennen!

 

“Een Spiritual Outlaw is iemand die zich heel bewust is,

van zichzelf en doet wat heel dicht bij hem ligt”

 

Planten herinneren mij eraan hoe het is om gewoon te zijn, om niks te moeten maar te mogen. Als je ze verzorgt dan, krijg je ook iets van ze terug, nieuwe bladeren of kleuren. En ik denk dat mensen ook zo zouden moeten zijn. Voor jezelf zorgen en je niet anders voordoen dan je bent, zodat je iets van jezelf kan teruggeven aan je omgeving. Door middel van groei iets nieuws laten zien en creëren, vanuit iets dat echt is en wat bij je past.

 

“Mijn planten geven me rust en energie tegelijk”

 

Ik ben het meest enthousiast over mijn planten, zij geven mij rust en energie tegelijk. Als ik daar mee bezig ben dan, ben ik thuis, mezelf. Ik weet niet wat het precies is, maar als ik het zou moeten omschrijven, staan planten symbool voor zuiverheid. Ik heb nog niet zo lang geleden iets heel heftigs in mijn leven meegemaakt. Daardoor is het voor mij belangrijk dat wat ik echt voel, uit te dragen naar de wereld om mij heen. En dat wil ik zo zuiver mogelijk doen.

 

“De meest zuivere Angela, daar werk ik naartoe”

 

Ik ben blij dat ik in deze fase van mijn leven echt mezelf kan zijn, ook al doe ik nu iets qua werk dat niet helemaal meer bij me past, want dat hoort er ook gewoon bij. Je verandert constant er zit altijd beweging in je leven. Ik merk dat wat ik nu doe, niet meer bij me past en ben op zoek naar nieuwe wegen om van mijn planten passie echt mijn werk te maken. Ik wil bezig zijn met de dingen waar ik een goed gevoel van krijg en dat meegeven aan zoveel mogelijk andere mensen, dat is zuiver zijn.

 

“Planten zijn voor mij een middel om

mijn boodschap over te brengen.”

 

Mijn droom is om mijn eigen conceptstore La Casa Botanica te openen, een winkel met een kas erbij. Waarbij mensen op verschillende manieren planten kunnen ervaren, en dan in het specifiek hun zuiverheid. Ik zie het al helemaal voor me, een plek waar je workshops kunt volgen, kan werken, kan eten en drinken en natuurlijk planten kan kopen. Ik wil mensen leren om voor planten te zorgen, en daarmee voor zichzelf. Dat je goed genoeg bent, dat is mijn boodschap. Als ik terugkijk op mijn leven, dan hoop ik dat ik daarbij aan bijgedragen heb.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *